TV Gidsen - Disclaimer

Op onze website kunnen bezoekers een overzicht vinden van de meest populaire televisiegidsen abonnementen. Veelal kan je als nieuwe abonnee rekenen op een behoorlijk hoge korting, al dan niet in combinatie met een gratis kado. De proefabonnementen worden echter niet door ons zelf aangeboden, wij verzamelen alleen maar via diverse andere websites de meest voordelige. Dus op het moment dat je een aanbieding bekijkt, ben je eigenlijk al op een andere website beland.

Vanzelfsprekend proberen we volledige en kloppende informatie te verstrekken aan onze bezoekers. Wij kunnen echter nooit 100% garanderen dat het altijd 100% kloppend is. Immers wij zijn afhankelijk van informatie van derden en plaatsen alle info handmatig. Controleer dus altijd de daadwerkelijke aanbieding goed alvorens je persoonlijke informatie verstrekt. Bekijk ook altijd of je te maken hebt met een aflopend of doorlopend televisiegids abonnement.

Het is niet toegestaan om informatie en afbeeldingen van onze website te kopiëren of op een andere manier te gebruiken zonder toestemming van de beheerder.